Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/255129

La búsqueda del equilibro emocional
Gracia López, Mireia
El present projecte pretén facilitar la recuperació funcional de les persones afectades de trastorn bipolar tipus I i II. Estudis realitzats evidencien l'avantatge de compaginar la intervenció mèdica al costat de la intervenció psicosocial per a la reducció de recaigudes i hospitalitzacions. La intervenció psicosocial que presentem a continuació ofereix grups de psicoeducació i tallers per a l'adquisició de competències i estratègies que millorin la qualitat de vida d'aquestes persones i el seu entorn més proper. Sense obviar la importància del tractament farmacològic, el projecte incideix en la necessitat de proporcionar un acompanyament psicosocial per a les persones amb trastorn bipolar.
El presente proyecto pretende facilitar la recuperación funcional de las personas afectadas de trastorno bipolar tipo I y II. Estudios realizados evidencian la ventaja de compaginar la intervención médica junto a la intervención psicosocial para la reducción de recaídas y hospitalizaciones. La intervención psicosocial que presentamos a continuación ofrece grupos de psicoeducación y talleres para la adquisición de competencias y estrategias que mejoren la calidad de vida de estas personas y su entorno más próximo. Sin obviar la importancia del tratamiento farmacológico, el proyecto incide en la necesidad de proporcionar un acompañamiento psicosocial para las personas con trastorno bipolar.
The purpose of this project is to facilitate the functional recovery of affected people of bipolar disorder type I and II . Through studies it has become evident the advantages of combining medical and psycosocial intervention in reducing relapses and hospitalizations. The psychosocial intervention that follows, provides psychoeducation groups and workshops for the acquisition of skills and strategies to improve the quality of life of the affected people and their immediate environment. Without forgetting the importance of pharmacotherapy, the project stresses the need to provide psychosocial support for people with bipolar disorder.
20-10-2015
159.9 - Psicologia
Salut mental
Transtorn bipolar
Intervenció psicosocial
Recuperació funcional
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
107 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TFGGraciaLópezMireia1415.pdf 1.050 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem