Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/252351

H-α decomposition and unsupervised Wishart classification for dual-polarized polarimetric SAR data
Domènech Olivié, Joan
Bara Iniesta, Marc Antoni
En aquesta tesi s'ha aplicat el mètode de descomposició H-α juntament amb el classificador Wishart a un conjunt real de dades SAR (Synthetic Aperture Radar) utilitzant l’entorn MATLAB. El conjunt de dades va ser capturat a través del satèl·lit TerraSAR-X i correspon a la regió de Pangkalan Bun, a Indonèsia. L'objectiu de la tesi és analitzar i avaluar la precisió del classificador. S'ha pogut comprovar que les imatges SAR es poden segmentar utilitzant les propietats dels mecanismes de dispersió caracteritzats pels paràmetres d'entropia i alpha. Per tant, s'ha obtingut una bona segmentació de les diferents zones de la imatge a partir dels paràmetres d'entropia i alpha en combinació amb el classificador Wishart.
En esta tesis se ha aplicado el método de descomposición H-α junto con el clasificador Wishart a un conjunto real de datos SAR (Synthetic Aperture Radar) utilizando el MATLAB. El conjunto de datos fue capturado a través del satélite TerraSAR-X y corresponde a la región de Pangkalan Bun, en Indonesia. El objetivo de la tesis es analizar y evaluar la precisión del clasificador. Se ha podido comprobar que la imágenes SAR se pueden segmentar utilizando las propiedades de los mecanismos de dispersión caracterizados por los parámetros de entropía y alpha. Por lo tanto, se ha obtenido una buena segmentación de las distintas zonas de la imagen a partir de los parámetros de entropía y alpha en combinación con el clasificador Wishart.
In this thesis the H-α decomposition method and the unsupervised Wishart classifier have been applied to a dual-polarized polarimetric Synthetic Aperture Radar (SAR) dataset using MATLAB computing environment. The dataset was captured by TerraSAR-X satellite and corresponds to the region of Pangkalan Bun, Indonesia. The objective is to analyze and evaluate the precision of the classification. It has been proved that the SAR image can be segmented taking advantage of the properties of the scattering mechanism characterized by the entropy and alpha parameters. Hence, a robust segmentation of the different zones of the image has been obtained by means of the entropy and alpha parameters in combination with the Wishart classifier.
2015-01
621.3 - Enginyeria elèctrica. Electrotècnia. Telecomunicacions
Radar d'obertura sintética
Imatges -- Processament
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
63 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
TFM_JoanDomenechOlivie_part01.pdf 5.222 MB PDF Treball, part 1
TFM_JoanDomenechOlivie_part02.pdf 8.459 MB PDF Treball, part 2

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters