Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/252328

Bass voice : inquietud y raíces culturales
Alcina Segura, Ismael
Escola Superior de Música de Catalunya; Sanmartí, Joan
"Bass voice" es el resultat d'una serie de característiques que determinen una veu pròpia en la interpretació del baix elèctric. A través de l'anàlisi dels meus referents explicaré les meves inquietuds musicals. El fraseig, el ritme, el so i la composició son paràmetres crucials en el desenvolupament de la personalitat de aquests musics que, a l'hora, comparteixen aspectes transversals amb la innovació i una latent arrel cultural.
“Bass voice” es el resultado de una serie de características que determinan una voz propia en la interpretación del bajo eléctrico. A través del análisis de mis referentes pretendo explicar mis inquietudes musicales. El fraseo, el ritmo, el sonido y la composición son parámetros cruciales en el desarrollo de la personalidad de estos músicos que, a su vez, comparten aspectos transversales como la innovación y una latente raíz cultural.
"Bass voice" is the result of a series of characteristics that determine the personality of the electric bass players' interpretation. I'll explain my musical goals through the analysis of my inspirational artistic role models. Phrasing, rithm, sound and composition are crucial parameters in the development of their musical personalities while sharing amongst them cross-cutting aspects such as sheer innovation and their own deep rooted cultural roots.
2015-07-16
78 - Música
Baix elèctric, Música per a
Música -- Interpretació (Fraseig, dinàmica, etc.)
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
41 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PF Ismael Alcina Segura_Text.pdf 11.67 MB PDF Projecte final
PF Ismael Alcina Segura_Portada.pdf 321.5 KB PDF Portada del projecte final

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters