Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/252107

El uso de la trompa en las catedrales gallegas : una visión generalizada de las capillas de música en Galicia y el papel de la trompa como instrumento integrante en las mismas entre los siglos XIV y XIX
Vidal Rodríguez, Ismael
Escola Superior de Música de Catalunya; Castelló, José Vicente
Durant poc més d’un segle d’investigacions sobre les capelles musicals a les catedrals peninsulars, i concretament a Galícia, s’ha recopilat important informació sobre la música en aquest context. Així podem dir que aquestes capelles gaudexien de suficient atenció pels investigadors i historiadors que m’ajuden a abordar aquest treball acotant-lo, i així poder teixir un perfil d’investigació en l’àmbit històric, historiogràfic y organològic de la trompa a las capelles de música a Galícia.
Durante algo más de un siglo de investigaciones sobre las capillas musicales en las catedrales peninsulares, y expresamente en Galicia, se ha recopilado importante información acerca de la música en este contexto. De este modo puedo decir que dichas capillas gozan de suficiente atención por los investigadores e historiadores que me ayudan a abordar este trabajo acotándolo, y así poder tejer un perfil de investigación en el ámbito histórico, historiográfico y organológico de la trompa en las capillas de música en Galicia.
For more than a century researchers have been studying the importance of the horn in the chapels of Galicia. The horn has always held a privileged position in chapel and cathedral music for both historical and organological reasons all of which have helped better inform my approach to performing this repertoire.
09-07-2015
78 - Música
Trompa, Música per a -- Anàlisi i apreciació
Música sacra -- Galícia
Catedrals -- Galícia
Música -- Galícia -- S. XIV
Música -- Galícia -- S. XV
Música -- Galícia -- S. XVI
Música -- Galícia -- S. XVII
Música -- Galícia -- S. XVIII
Música -- Galícia -- S. XIX
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/es/
53 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Descripció
PF Ismael Vidal Rodríguez.pdf 921.6 KB PDF Projecte final

Mostra el registre complet del document