Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/252104

La Harmoniemusik : música per a conjunt de vents al llarg dels segles XVIII i XIX
Gili Solé, Sergi
Escola Superior de Música de Catalunya; Coppola, Lorenzo
La Harmoniemusik: música per a conjunt de vents al llarg dels segles XVIII i XIX és una recerca a través del repertori, gèneres, usos i funcions que tingué el conjunt de vents a la Viena clàssica i la seva influència en la música per a vents del segle XIX. A través de l’explicació del context social i cultural de l’època, entendrem les motivacions i les circumstàncies que van empènyer als compositors a escriure per a Harmoniemusik, així com també les relacions d’aquesta música amb l’òpera, la música militar i la música religiosa.
La Harmoniemusik: música para conjunto de vientos a lo largo de los siglos XVIII y XIX es una búsqueda a través del repertorio, géneros, usos y funciones que tuvo el conjunto de vientos en la Viena clásica y su influencia en la música para vientos del siglo XIX. A través de la explicación del contexto social y cultural de la época, entenderemos las motivaciones y las circunstancias que empujaron a los compositores a escribir para Harmoniemusik, así como también las relaciones de esta música con la ópera, la música militar y la música religiosa.
The Harmoniemusik: music for wind ensemble throughout the eighteenth and nineteenth centuries is a research through the repertoire, genres, uses and functions that took the wind ensemble in classical Vienna and its influence on the music for winds in the nineteenth century. Through the explanation of the social and cultural context of the time, we understand the motivations and circumstances that pushed composers to write for Harmoniemusik, as well as the relationship of this music to the opera, military music and religious music.
09-07-2015
78 - Música
Conjunts de vent -- Viena (Àustria) -- S. XVIII
Conjunts de vent -- Viena (Àustria) -- S. XIX
Música -- Aspectes socials -- Viena (Àustria) -- S. XVIII
Música -- Aspectes socials -- Viena (Àustria) -- S. XIX
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
69 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PF Sergi Gili Solé.pdf 2.319 MB PDF Projecte final

Mostrar el registro completo del ítem