To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/43187

Intèrpret d'experiències interactives basades en geo-localització per a sistemes Android
Pérez Sandonís, Jordi
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest treball presenta l'intèrpret d'experiències interactives basades en geolocalització "Gien" pel sistema operatiu mòbil Android. "Gien" pretén interpretar i interactuar amb aquestes experiències de diferents caires i donar solució al problema dels desenvolupadors d'experiències que han de programar una aplicació diferent per a cadascuna d'elles. "Gien" és similar a un navegador web amb la diferència que aquesta aplicació no interpreta documents web sinó un altre tipus de fitxer que representa l'experiència.
Este trabajo presenta el intérprete de experiencias interactivas basadas en geolocalización "Gien" para el sistema operativo móvil Android. "Gien" pretende interpretar e interactuar con estas experiencias de diferentes tipos y dar solución al problema de los desarrolladores de experiencias que tienen que programar una aplicación diferente para cada una de ellas. "Gien" es similar a un navegador web con la diferencia de que esta aplicación no interpreta documentos web sino otro tipo de fichero que representa la experiencia.
This document introduces the geo-located interactive experience interpreter "Gien" forAndroid OS. "Gien" intends to interpret and interact with this interactive experiences(from now simply "experiences") of different kinds and give a solution to programmersfor the issue of developing a new app for every different experience. "Gien" is similarto a web browser with a difference, it don't interpret web documents, it interprets adifferent kind of file representing the experience.
aplicacions mòbils
GPS
GPS
GPS
Android
Android
aplicacions móviles
mobile applications
Android
georeferenciació
georreferenciación
georeference
Application software -- Development -- TFC
Programari d'aplicació -- Desenvolupament -- TFC
Software de aplicación -- Desarrollo -- TFC
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters