Dades (Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia)

 

Publicacions en accés obert derivades de l'activitat investigadora del professorat de la Universitat de Barcelona.

Enviaments recents

Sabater, David; Agnelli, Silvia; Arriarán, Sofía; Romero, María del Mar; Fernández López, José Antonio; Alemany, Marià, 1946-; Remesar Betlloch, Xavier
March Pujol, Marian; Via Sosa, Ma. de los Ángeles; Rubio Valera, Maria; Roig Martínez, Marta; Travé i Mercadé, Pere; Martínez Castelao, Alberto; Gorris Teruel, José Luis; Alcázar, Roberto (Alcázar Arroyo); Martinez Fernandez, Isabel
Remesar Betlloch, Xavier; Antelo, Arantxa; Llivina, Clàudia; Albà, Emma; Berdié, Lourdes; Agnelli, Silvia; Arriarán, Sofía; Fernández López, José Antonio; Alemany, Marià, 1946-

Els materials de recerca de la Universitat de Barcelona (UB) a RECERCAT s'obtenen de les col·leccions de Recerca del Dipòsit Digital de la UB.
Si sou membre de la UB i esteu interessat a publicar materials de recerca contacteu amb recercat@ub.edu o consulteu les indicacions.


Gestió de la Recerca UB

Política d’accés obert a la UB