Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/27968
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Gulfo, Rafael |
dc.contributor.author | Auleda, Josep Maria |
dc.contributor.author | Moreno Moreno, Fabián Leonardo |
dc.contributor.author | Ruiz Pardo, Ruth Yolanda |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.date | 2014-09-01 |
dc.identifier.citation | Gulfo, R. [et al.]. Multi-plate freeze concentration: Recovery of solutes occluded in the ice and determination of thawing time. "Food science and technology international", 01 Setembre 2014, vol. 20, núm. 6, p. 405-419. |
dc.identifier.citation | 1082-0132 |
dc.identifier.citation | 10.1177/1082013213489127 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/27968 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Ice--Research |
dc.subject | Stages of concentration |
dc.subject | form factor |
dc.subject | concentration index |
dc.subject | ice concentration |
dc.subject | fractionated thawing |
dc.subject | SUB-COOLED SURFACE |
dc.subject | FALLING FILM |
dc.subject | FRUIT JUICES |
dc.subject | TECHNOLOGY |
dc.subject | INCLUSION |
dc.subject | Congelació |
dc.title | Multi-plate freeze concentration: Recovery of solutes occluded in the ice and determination of thawing time |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |