Anàlisi de les claus criptogràfiques utilitzades en bitcoin
Andreu, Josep Miquel
Herrera-Joancomartí, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 68 p.
Resum: El present projecte realitza una anàlisi de les claus criptogràfiques utilitzades en bitcoin. El projecte introdueix les nocions bàsiques necessàries de les corbes el·líptiques, la criptografia de corbes el·líptiques i els bitcoins per a realitzar l'anàlisi. Aquesta anàlisi consisteix en explorar el codi de diferents wallets bitcoin i realitzar un estudi empíric de l'aleatorietat de les claus. Per últim, el projecte introdueix el concepte de wallet determinista, el seu funcionament i alguns dels problemes que presenta.
Resum: El presente proyecto realiza un análisis de las claves criptográficas utilizadas en bitcoin. El proyecto introduce las nociones básicas necesarias de las curvas elípticas, la criptografía de curvas elípticas y los bitcoins para realizar el análisis. Este análisis consiste en explorar el código de diferentes wallets bitcoin y realizar un estudio empírico de la aleatoriedad de las claves. Por último, el proyecto introduce el concepto de wallet determinista, su funcionamiento y algunos de los problemas que presenta.
Resum: This project performs an analysis of cryptographic keys used in Bitcoin. The project introduces the necessary basic knowledge of elliptic curves, elliptic curve cryptography and bitcoins for analysis. This analysis wants to explore the code of different Bitcoin wallets and perform an empirical study of the randomness of the key. Finally, the project introduces the concept of deterministic wallet, its functioning and some of the problems that it presents.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica i Grau en Matemàtiques [780]
Document: Treball final de grau
Matèria: Moneda electrònica ; Criptografia ; Corbes el·líptiques



68 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2015-05-25, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir