Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/27617

Calculation process for the recovery of solutes retained in the ice in a multi-plate freeze concentrator: Time and concentration
Gulfo, Rafael; Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
Food Technology
Thawing temperature
Thawing time
Form factor
Concentration index
Solute mass fraction in the ice
Fractionated thawing
SUB-COOLED SURFACE
FALLING FILM
CONCENTRATION TECHNOLOGY
BIOACTIVE COMPOUNDS
SUCROSE SOLUTIONS
DAIRY-PRODUCTS
INCLUSION
NUCLEATION
EXTRACT
Tecnologia dels aliments
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Article
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Gulfo, Rafael; Auleda, Josep Maria; Moreno Moreno, Fabián Leonardo; Ruiz Pardo, Ruth Yolanda; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè
Moreno, F.L.; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Gulfo, Rafael; Robles, C.M.; Ruiz, Y.
Raventós Santamaria, Mercè; Auleda Amorós, Josep Maria; Hernández Yáñez, Eduard; Ibarz, A.
Ruiz Pardo, Yolanda; Sánchez Machado, José; Hernández Yáñez, Eduard; Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè
Sánchez Machado, José; Hernández Yáñez, Eduard; Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè