Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10256/10166

Ampliació del CEIP Gegant del rec de Salt
Ristol Roura, Pau
Barbeta Solà, Gabriel; Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior
Ampliació d’una escola d’educació infantil i primària a Salt (Gironès). S’ha tingut en compte que Salt és una població amb un alt percentatge de població immigrant, el fet que l’AMPA de l’escola s’ha involucrat molt en el projecte d’ampliació, que el projecte es basa en criteris ecològics i de sostenibilitat i que es volia que l’escola quedés ben integrada en el seu entorn
Edificis escolars -- Projectes
Edificis -- Ampliacions
Arquitectura sostenible
School buildings -- Designs and plans
Buildings -- Additions
Sustainable architecture
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Mostrar el registro completo del ítem