Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/25505

Rehabilitació i ampliació de la Lit&Phil Society : a Newcastle upon tyne
Rodríguez Iborra, Aldric
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Composició Arquitectònica; Garcia Fuentes, Josep Maria
El 1822, prop de les restes del castell de Newcastle, es va construir la Lit&Phil, un edifici aïllat d’estil clàssic que recorda un temple romà. Aquest, complementant la funció de biblioteca, allotjava un museu on els habitants de Newcastle podien gaudir de tot tipus d’exposicions. El projecte pretén recuperar la funció de museu i ampliar l'actual biblioteca, emprant unes galeries que pertanyien a l'antiga estació de tren, situades a la part posterior de l'edifici. Tanmateix, es contempla una intervenció a nivell urbà en reorganitzar els diferents accessos i places del sector, i sobretot amb la creació d'un nou parc central (aprofitant el sostre de la biblioteca) que reforça la relació estació-Lit&Phil-castell.
Àrees temàtiques de la UPC::Arquitectura::Tipologies d’edificis
Museum architecture
Library architecture
Learned institutions and societies
Museus -- Arquitectura
Biblioteques -- Edificis
Acadèmies, societats culturals, etc.
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem