Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/247118

Hexaclorobenzè a Sidney : estudi de bioremediació i percepció social
Müller Aguilar, Itziar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències; Marco Urrea, Ernest
El magatzem de residus de l'empresa Orica de Sidney, Austràlia, és el magatzem d'hexaclorobenzè (HCB) més gran del món. El HCB és un dels compostos més tòxics i persistents que es coneixen, i està inclòs a la llista de la Convenció d'Estocolm sobre contaminants orgànics persistents (POPs). Durant molts anys, Orica ha intentat exportar els seus residus a diversos països d'Europa. Però un tractament alternatiu com la bioremediació podria ser una solució més segura, econòmica i ambientalment responsable.
El almacén de residuos de la empresa Orica de Sidney, Australia, es el mayor almacén de hexaclorobenceno (HCB) del mundo. El HCB es uno de los compuestos más tóxicos y persistentes que se conocen, y se incluye en la lista de la Convención de Estocolmo sobre contaminantes orgánicos persistentes (POPs). Durante muchos años, Orica ha tratado de exportar sus residuos a Europa. Pero un tratamiento alternativo como la bioremediación podría ser una solución más segura, económica y ambientalmente responsable.
Orica's Botany Industrial Park in Sydney, Australia is currently the largest stockpile of hexachlorobenzene (HCB) waste throughout the world. HCB is one of the most toxic and persistent chemical compounds known, and is listed in the Stockholm Convention of Persistent Organic Pollutants (POPs). In the past, Orica has attempted to export the HCB waste to Europe. Consequently, an alternativa for elimination of HCB waste is required, with bioremediation potentially an affordable and environmentally friendly solution.
06-2014
504 - Ciències del medi ambient
Hexaclorobenzè -- Aspectes ambientals
Hexaclorobenzè -- Toxicologia
Bioreparació
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
76 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_ItziarMullerAguilar_resum.pdf 124.0 KB PDF Resum
PFC_ItziarMullerAguilar.pdf 2.596 MB PDF Memòria

Mostrar el registro completo del ítem