Telemedicina aplicada a la dismenorrea
Vilar Benavides, Elisabeth
Gómez Sánchez, Pilar
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 62 p.
Resum: En aquest projecte s'ha creat una aplicació d'ús mèdic que permet veure l'eficàcia dels tractament aplicats a pacient que pateixen de dismenorrea. Aquesta aplicació està dissenyada per a ser utilitzada per a dos tipus d'usuaris, el pacient que és l'encarregat d'introduir la informació sobre els seus símptomes en els moments que aquests apareixen, i l'investigador que analitza aquesta informació per a avaluar els tractaments utilitzats. L'aplicació consta d'un entorn amigable que facilita l'ús per part dels usuaris. La seva interfície web permet a l'investigador visualitzar les dades i exportar-les per a ser utilitzades en aplicacions estadístiques, i per altra banda, també ofereix la possibilitat al pacient de fer un seguiment de l'evolució dels seus símptomes a través de gràfiques.
Resum: En este proyecto se ha creado una aplicación de uso médico que permite ver la eficacia de los tratamientos aplicados a pacientes que sufren de dismenorrea. Esta aplicación está diseñada para ser utilizada por dos tipos de usuarios, el paciente que es el encargado de introducir la información sobre sus síntomas en los momentos que estos ocurren, y el investigador que analiza dicha información para evaluar los tratamientos utilizados. La aplicación cuenta con un entorno amigable que facilita el uso por parte de los usuarios. Su interface web permite al investigador visualizar los datos y exportarlos para ser utilizados en aplicaciones estadísticas, y por otro lado, también brinda la posibilidad al paciente de hacer un seguimiento de la evolución de sus síntomas a través de gráficas.
Resum: During this project we created an applicaction for medical use to evaluate the efficacy of treatments applied to patients that suffer from dysmenorrhea. This applicaction is desgined to be used by two types of users: patient and researcher. Patient input information about their symptoms at the moments they occur into the application, and researcher uses this information to evaluate treatments. The application has an user-friendly environment for the user and an user-friendly graphical interface allowing researcher to view data and export it to statistical applications. The application also provides evolutions graph allowing patients to monitor their symptoms variation.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Pàgines web ; Desenvolupament ; Medicina ; Processament de dades



Memòria
62 p, 2.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2015-03-02, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir