Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/247048

Disseny de cel·les digitals paramètriques per a electrònica impresa
Gomez Puig, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Carrabina Bordoll, Jordi
L’objectiu d’aquest treball és el disseny i la implementació d’un conjunt de cel·les definides de forma paramètrica, i orientades a l’àmbit tecnològic emergent de l’electrònica impresa. L’ús de cel·les paramètriques en aquest entorn tecnològic poc madur, ha de permetre que els dissenys s’adaptin als canvis de regles de disseny de les tecnologies en aquest cas per estils de disseny PMOS.
El objetivo de este Trabajo es el diseño y la implementación de un conjunto de celdas definidas de manera paramétrica, y orientadas al ámbito tecnológico emergente de la electrónica impresa. El uso de celdas paramétricas en este entorno tecnológico poco maduro, tiene que permitir que los diseños sean capaces de adaptarse a los cambios de reglas de diseño de les tecnologías en este caso para estilos de diseño PMOS.
The goal of this project is to design and implement a set of parametric Standard cells, aimed to the emerging technologic area of printed electronics. The use of parametric defined Standard cells in the context of a Technology with a low level of maturity has to allow future changes of design rules for PMOS design style.
Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
06-2014
004 - Informàtica
Circuits impresos -- Disseny i construcció
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
58 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_DavidGomezPuig_annex3.pdf 468.5 KB PDF Annex 3
PFC_DavidGomezPuig_codi_base.pdf 163.6 KB PDF Codi base
PFC_DavidGomezPuig.pdf 3.105 MB PDF Memòria

Mostrar el registro completo del ítem