Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/41102

"Pas de deux" : Quan dansa i gènere comparteixen escenari
Fort i Marrugat, Oriol
Universitat Oberta de Catalunya
The dissertation '«Pas de deux». When dance and gender' share stage treats of the impact and the repercussion that have had the fight for the equality women-men and the studies of gender in the practice and in the historiography of dance. It bases in the study of new, classical and recognised bibliographic references on gender and dance, anthropology of dance and history and practice of dance.
El treball '«Pas de deux». Quan dansa i gènere comparteixen escenari', tracta de l'impacte i de la repercussió que han tingut la lluita per la igualtat dones-homes i els estudis de gènere en la praxi i en la historiografia de la dansa. Parteix de l'estudi fet des de la perspectiva de gènere de noves, clàssiques i reconegudes referències bibliogràfiques sobre gènere i dansa, antropologia de la dansa i història i praxi de la dansa.
El trabajo '«Pas de deux». Cuando danza y género comparten escenario', trata del impacto y de la repercusión que han tenido la lucha por la igualdad mujeres-hombres y los estudios de género en la praxis y en la historiografía de la danza. Parte del estudio hecho desde la perspectiva de género de nuevas, clásicas y reconocidas referencias bibliográficas sobre género y danza, antropología de la danza e historia y praxis de la danza.
dansa
dance
danza
gènere
gender
género
Dance -- Social aspects -- TFG
Dansa -- Aspectes socials -- TFG
Danza -- Aspectos sociales -- TFG
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem