To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/25185
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses |
---|---|
dc.contributor | Lusa García, Amaia |
dc.contributor.author | Mendia Mingo, Amaia |
dc.date | 2014-11 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/25185 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Direcció d’operacions::Anàlisi de processos de negoci i de fabricació |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Investigació operativa::Programació matemàtica |
dc.subject | Restaurants -- Management -- Linear programming |
dc.subject | Costs, Industrial -- Mathematical models |
dc.subject | Industrial procurement -- Mathematical models |
dc.subject | Product management -- Mathematical models |
dc.subject | Manpower planning -- Mathematical models |
dc.subject | Methods engineering -- Mathematical models |
dc.subject | Restaurants -- Direcció i administració -- Programació lineal |
dc.subject | Costos de producció -- Models matemàtics |
dc.subject | Adquisicions en l'empresa -- Models matemàtics |
dc.subject | Gestió de productes -- Models matemàtics |
dc.subject | Mà d'obra -- Planificació -- Models matemàtics |
dc.subject | Organització del treball -- Models matemàtics |
dc.title | Modelos para la gestión óptima de aprovisionamiento y de personal en una empresa de restauración: aplicación a caso real |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis |
dc.description.abstract |