To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/25185

Modelos para la gestión óptima de aprovisionamiento y de personal en una empresa de restauración: aplicación a caso real
Mendia Mingo, Amaia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses; Lusa García, Amaia
Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Direcció d’operacions::Anàlisi de processos de negoci i de fabricació
Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Investigació operativa::Programació matemàtica
Restaurants -- Management -- Linear programming
Costs, Industrial -- Mathematical models
Industrial procurement -- Mathematical models
Product management -- Mathematical models
Manpower planning -- Mathematical models
Methods engineering -- Mathematical models
Restaurants -- Direcció i administració -- Programació lineal
Costos de producció -- Models matemàtics
Adquisicions en l'empresa -- Models matemàtics
Gestió de productes -- Models matemàtics
Mà d'obra -- Planificació -- Models matemàtics
Organització del treball -- Models matemàtics
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters