Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/246630

Interpretació amb baixó de les Lamentacions a la Mallorca dels segles XVIII i XIX
Caselles Gisbert, Pere
Escola Superior de Música de Catalunya; Borràs i Roca, Josep; Universitat Autònoma de Barcelona
Aquest treball es centra en les lamentacions de Setmana Santa escrites a Mallorca durant els segles XVIII i XIX i el possible ús del baixó en la seva execució. La recerca sobretot te un objectiu pràctic: aquest estudi permetrà fer una proposta d’interpretació amb el baixó d’una de les lamentacions monòdiques trobada a la Catedral de Mallorca a partir de les informacions que es desprenen d’aquest i d’altres contextos similars.
Este Trabajo se centra en las lamentaciones de Semana Santa escritas en Mallorca durante los siglos XVIII y XIX i el posible uso del bajón en su ejecución. La investigación sobre todo tiene un objetivo práctico: este estudio permitirá hacer una propuesta de interpretación con el bajón de una de las lamentaciones monódicas encontrada en la Catedral de Mallorca a partir de las informaciones que se desprenden de este y de otros contextos similares.
This work is focused on the Easter lamentations, written in Mallorca through the XVIII and XIX centuries, and the probable use of the curtal in their performance. The research has one mainly practical objective: this study will allow doing a proposal of interpretation by playing the curtal in one of the monodic lamentations found in the Cathedral of Mallorca, as it can be deduced from the informations within this context and also from different ones similar to this.
16-02-2015
78 - Música
Lamentacions de Jeremias (Música) -- Mallorca -- S. XVIII
Lamentacions de Jeremias (Música) -- Mallorca -- S. XIX
Setmana Santa, Música de la -- Mallorca
Fagot -- S. XVIII
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
84 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Descripció
PFM Pere Caselles Gisbert.pdf 2.899 MB PDF Projecte final de màster

Mostra el registre complet del document