To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/25047
dc.contributor | Hensel, O |
---|---|
dc.contributor.author | Pina Laguna, Meritxell |
dc.date | 2013 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/25047 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.publisher | Universität Kassel |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Food -- Technology |
dc.subject | Fruit -- Drying |
dc.subject | Vegetables -- Drying |
dc.subject | Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Fruits -- Assecatge |
dc.subject | Hortalisses -- Assecatge |
dc.title | OPTIMUM DRYING PROCESS. Best drying conditions to grind fruits and vegetables |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |