To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/24822

Adjoint Gestion de la Demande;
Demand Manager Assistant
Melo Oliver, Marc
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses; Enoto, Sonia; Hait, Alain; Mussons Sellés, Jaume
[ANGLÈS] The internship took place within Zodiac Aerospace, in the Oxygen Systems division, producer of oxygen systems for crew and passenger in the aeronautical market. I participated in the conception of a stock model used to selectively reduce our products' lead times and in the implementation of several KPI tracking tools.
[CASTELLÀ] Las prácticas se han desarrollado en el grupo Zodiac Aerospace, concretamente en la división Oxygen Systems, fabricante de máscaras y sistemas de oxigeno para pilotos y passajeros del sector aeronáutico. He participado en la creación de un modelo de stock para reducir de forma selectiva los lead times de nuestros productos así como en la implementación de herramientas de seguimiento de KPIs.
[CATALÀ] Les pràctiques s'han dut a terme al grup Zodiac Aerospace, concretament a la divisió Oxygen Systems, fabricant de màscares i sistemes d'oxigen per pilots i passatgers del sector aeronàutic. He participat en la creació d'un model de stock per reduir de forma selectiva els lead time dels nostres productes i en la implementació d'eines de seguiment de KPIs.
Àrees temàtiques de la UPC::Aeronàutica i espai
Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses
Aeronautics
Inventory control
Aeronàutica
Gestió d'estocs
S'autoritza la difusió de l'obra mitjançant la llicència Creative Commons o similar 'Reconeixement-NoComercial- SenseObraDerivada'
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters