To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/24128

Analysis and Programming of Cryptographic systems based on Elliptic Curves;
Análisis y Programación de sistemas criptográficos basados en Curvas Elípticas;
Anàlisis i Programació de sistemes criptogràfics basats en Corbes el·líptiques
Martínez Gilabert, Diego
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Telemàtica; Muñoz Tapia, José Luis
[ANGLÈS] The purpose of this project is to review the current state of cryptographic systems, focusing in signatures schemes based on elliptic curves (such as Blind Signature, Aggregate Signature or Multisignature) and to implement examples of these systems in Python language. Nowadays one of the most promising topics in Cryptography is the use of Elliptic Curves over assymetric cryptography that allows to achive a lower key lenght with the same security properties which results as a greater strength-per-key-bit.
[CASTELLÀ] El propósito de este proyecto es revisar el estado actual de los sistemas criptográficos, centrándose en los esquemas de firmas basados en curvas elípticas (tales como Blind Signature, Aggregate Signature o Multisignature) e implementar ejemplos de estos sistemas en lenguaje Python. Actualmente uno de los campos más prometedores en Criptografía es el uso de Curvas Elípticas en criptografía asimétrica que permite conseguir una longitud menor de clave manteniendo las mismas propiedades de seguridad lo que resulta como una mejor fuerza por bit de la clave.
[CATALÀ] El propòsit d’aquest projecte és revisar l’estat actual dels sistemes criptogràfics, centrant-se en els esquemes de signatures basats en corbes el·líptiques (tals com Blind Signature, Aggregate Signature o Multisignature) i implementar exemples d’aquests sistemes en llenguatge Python. La criptografia és la pràctica i l’estudi de tècniques per assegurar les comunicacions en presència de terceres entitats. Actualment un dels camps més prometedors en Criptografia és l’ús de Corbes El·líptiques en criptografia asimètrica que permet aconseguir una longitud menor de clau mantenint les mateixes propietats de seguretat el que resulta com una millor força per bit de la clau.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria de la telecomunicació::Telemàtica i xarxes d'ordinadors
Cryptography
cryptography
criptografía
Criptografia
S'autoritza la difusió de l'obra mitjançant la llicència Creative Commons o similar 'Reconeixement-NoComercial- SenseObraDerivada'
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters