Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/243327

Estudio de viabilidad de la apertura de un establecimiento hotelero
Ávila Moreno, Eva
Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials; Ruiz-Viñals, Carme, 1967-
L’objectiu del present treball es estudiar la viabilitat de l’obertura d’un establiment hoteler a una comarca de l’interior de Catalunya. Aquest allotjament es caracteritzarà per l’oferta d’un servei de qualitat y de tracte professional a la vegada que proper per al client. Aquest treball es centrarà en la descripció de la idea de negoci, un anàlisis del sector turístic a Catalunya, el pla de marketing que es durà a terme per a la seva promoció, una descripció dels departaments que es requeriran i, per últim, un estudi econòmic financer a partir del qual s’analitzarà la viabilitat de la proposta.
04-12-2014
65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses
Projecte d'empresa
Estudis de viabilitat
Planificació empresarial
Hosteleria
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
92 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
TFC-AVILA_MORENO-2014.pdf 3.117 MB PDF

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats