Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/23531
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | García Raurich, Josep |
dc.contributor.author | López Tejada, Ana |
dc.date | 2014-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/23531 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Enginyeria ambiental::Tractament dels residus |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Indústries químiques::Olis i greixos industrials |
dc.subject | Food industry and trade -- Recycling. |
dc.subject | Agricultural wastes -- Recycling |
dc.subject | Orange industry |
dc.subject | Essences and essential oils |
dc.subject | Aliments -- Indústria i comerç -- Residus |
dc.subject | Residus agrícoles -- Aprofitament |
dc.subject | Taronges -- Indústria i comerç |
dc.subject | Essències |
dc.title | Optimització del procés d’extracció de l’oli essencial de la pell de taronja |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |