To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/23531

Optimització del procés d’extracció de l’oli essencial de la pell de taronja
López Tejada, Ana
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; García Raurich, Josep
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries
Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Enginyeria ambiental::Tractament dels residus
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Indústries químiques::Olis i greixos industrials
Food industry and trade -- Recycling.
Agricultural wastes -- Recycling
Orange industry
Essences and essential oils
Aliments -- Indústria i comerç -- Residus
Residus agrícoles -- Aprofitament
Taronges -- Indústria i comerç
Essències
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters