Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/23103

Adequació pràctica dels continguts del mòdul professional “Presa de mostres i control de qualitat” al CFGM de forneria, pastisseria i confiteria: proves i tests sensorials.
Prats Porcar, Rosana
Universitat Politècnica de Catalunya. Institut de Ciències de l'Educació; Font Soldevila, Josep
Àrees temàtiques de la UPC::Ensenyament i aprenentatge::Formació professional
Food--Sensory evaluation
Vocational education
sensorial
xocolata
tast
pastisseria
organolèptic
gust
aroma
professorat
Aliments -- Anàlisi sensorial
Formació professional
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a