To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/24328

Ultrasonic monitoring of malolactic fermentation in red wines
Novoa-Díaz, Daniel F.; Rodríguez Nogales, J. M.; Fernández Fernández, E.; Vila Crespo, J.; García Álvarez, Víctor Óscar; Amer, M.A.; Chávez Domínguez, Juan Antonio; Turó Peroy, Antonio; García Hernández, Miguel J.; Salazar Soler, Jorge
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Electrònica; Universitat Politècnica de Catalunya. GSS - Grup Sistemes Sensors
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Viticultura
Àrees temàtiques de la UPC::Física::Acústica::Ultrasons
Fermentation malolactique
Ultrasonic waves
Malolactic fermentation
Ultrasound
Ultrasonic velocity
On-line monitoring
Velocity
Fermentació malolàctica
Ultrasons
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Novoa-Díaz, Daniel F.; Puig-Pujol, A.; Rodríguez Nogales, J. M.; Fernández Fernández, E.; Vila Crespo, J.; Capdevila, F; Amer, M.A.; García Álvarez, Víctor Óscar; Chávez Domínguez, Juan Antonio; García Hernández, Miguel J.; Turó Peroy, Antonio; Salazar Soler, Jorge
Amer, M.A.; Novoa-Díaz, Daniel F.; Puig-Pujol, A.; Capdevila, Josefina; Chávez Domínguez, Juan Antonio; Turó Peroy, Antonio; García Hernández, Miguel J.; Salazar Soler, Jorge
Amer, Miquel Àngel; Novoa-Díaz, Daniel F.; Chávez Domínguez, Juan Antonio; Turó Peroy, Antonio; García Hernández, Miguel J.; Salazar Soler, Jorge
García Álvarez, Víctor Óscar; García Hernández, Miguel J.; Chávez Domínguez, Juan Antonio; Turó Peroy, Antonio; Salazar Soler, Jorge
García Álvarez, Víctor Óscar; Gomez, M.; Rosell, C. M.; Turó Peroy, Antonio; Chávez Domínguez, Juan Antonio; García Hernández, Miguel J.; Salazar Soler, Jorge
 

Coordination

 

Supporters