Análisis de la actividad de los Miembros del Parlamento Europeo durante la legislatura 2009 - 2014
Mediano, Berta

Publicació: Institut Universitari d'Estudis Europeus 2014
Descripció: 31 p.
Resum: El Parlamento Europeo es la institución, dentro del complejo institucional europeo, que más poderes ha ido adquiriendo en los últimos años. Gran parte de estos poderes se han ido desarrollando a partir de la labor y perseverancia de los Miembros del Parlamento Europeo, el actor central de la institución europea. Pero, ¿quién trabaja más y por qué? Este trabajo quiere aportar una nueva perspectiva en el estudio de la actividad parlamentaria proponiendo un Índice de actividad parlamentaria. Con este Índice, la variable dependiente, se persigue conocer qué grupos políticos se componen de los eurodiputados más productivos.
Resum: El Parlament Europeu és la institució, dintre del complex institucional europeu, que més poders ha anat adquirint durant els últims anys. Gran part d'aquests poders s'han anat desenvolupant a partir de la tasca i perseverança dels membres del Parlament Europeu, l'actor central de la institució europea. Però, qui treballa més i per què? Aquest treball vol aportar una nova perspectiva en l'estudi de l'activitat parlamentària proposant un Índex d'activitat parlamentària. Amb aquest índex, la variable dependent, es persegueix conèixer quins grups polítics es componen dels eurodiputats més productius.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Institut Universitari d'Estudis Europeus. Màster Universitari en Integració Europea. Quaderns de recerca (Bellaterra)
Pla d'estudis: Quaderns de recerca (Bellaterra) ; 29
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Parlament Europeu ; 2009-2014



31 p, 627.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2014-10-06, darrera modificació el 2022-10-26



   Favorit i Compartir