Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/240261

Convergencias y divergencias de los intereses económicos y políticos del Reino Unido, España y la UE en América Latina
Irwin-Brown, Daniel
En el presente trabajo se analizan los intereses económicos y políticos del Reino Unido, de España y de la UE en América Latina. Se pretende explicar las convergencias y las divergencias de los intereses de los tres y en que medida esto supone una Europeización de las políticas de la UE hacia América Latina. Es decir, si la convergencia de intereses de los dos estados miembros tiene incidencia en la elaboración y aplicación de las políticas comunitarias.
En aquest treball s’analitzen els interessos econòmics i polítics del Regne Unit, d’Espanya i de la Unió Europea a Amèrica Llatina. Es pretén explicar les convergències i les divergències en els interessos dels tres i analitzar fins a quin punt això suposa una Europeïtzació de les polítiques de la UE envers Llatinoamèrica. És a dir, si la convergència d’interessos dels dos Estats Membres repercuteix en l’elaboració i l’aplicació de les polítiques comunitàries.
2014-10-03
32 - Política
Gran Bretanya -- Relacions -- Amèrica Llatina
Espanya -- Relacions -- Amèrica Llatina
Unió Europea -- Relacions econòmiques exteriors -- Amèrica Llatina
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
83 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Institut Universitari d'Estudis Europeus
Quaderns de recerca (Bellaterra);28
         

Full text files in this document

Files Size Format
28.pdf 976.4 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters