Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/24087
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. GREA - Grup de Recerca d'Enginyeria Agro-Ambiental |
dc.contributor.author | Diaz Balteiro, Luis |
dc.contributor.author | Alfranca Burriel, Òscar |
dc.contributor.author | Voces González, Roberto |
dc.date | 2013-09 |
dc.identifier.citation | Diaz-Balteiro, L.; Alfranca, O.; Voces, R. Mercado de Lactarius deliciosus. Modelización de la oferta en España. "Informacion técnica económica agraria", Setembre 2013, vol. 109, núm. 3, p. 370-389. |
dc.identifier.citation | 1699-6887 |
dc.identifier.citation | 10.12706/itea.2013.022 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/24087 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Biotecnologia i millora genètica vegetal |
dc.subject | Fungi |
dc.subject | Mushrooms, Edible |
dc.subject | Edible mushrooms |
dc.subject | Lactarius deliciosus |
dc.subject | Non-wood forest products |
dc.subject | Supply function |
dc.subject | Bolets comestibles |
dc.subject | Fongs |
dc.title | Mercado de Lactarius deliciosus. Modelización de la oferta en España |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |