To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/21979

Aplicació de la tècnica d'extracció de Likens-Nickerson (SDE) a productes naturals: poma Fuji i poma Golden
Marín Beltrán, Meritxell
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Guadayol Cunill, José María
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química analítica
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
Volatile organic compounds
Extraction (Chemistry)
Gas chromatography
Mass spectrometry
Volàtils
SDE
Quince
GC-MS
Cromatografia de gasos
Espectrometria de masses
Pomes
Extracció (Química)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters