Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/234678

Modelado circuital de diferentes configuraciones de antenas microstrip
Mateo López, Gerard
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Parrón Granados, Josep
L’objectiu del projecte es facilitar el disseny i la modificació d’antenes microstrip utilitzant models circuitals. En el document s’exposa conjuntament la teoria de vàries configuracions d’antenes microstrip dispersa en varis documents i les equacions més rellevants per l’anàlisi dels fenòmens que es produeixen en cada model d’antena amb l’objectiu de realitzar un estudi detallat de les tendències dels components de cada configuració. L’estudi de les tendències es realitza per obtenir una relació entre els paràmetres físics i els components dels models circuitals proposats per a cada configuració d’antena microstrip. Utilitzant la teoria exposada en el document i l’estudi realitzat es comprova que és possible facilitar i realitzar modificacions en el disseny d’antenes microstrip mitjançant els models circuitals proposats.
El objetivo del proyecto es facilitar el diseño y la modificación de antenas microstrip utilizando modelos circuitales. En el documento se expone conjuntamente la teoría de varias configuraciones de antenas microstrip dispersa en varios documentos y las ecuaciones más relevantes para el análisis de los fenómenos que se producen en cada modelo de antena con el objetivo de realizar un estudio detallado de las tendencias de los componentes de cada configuración El estudio de las tendencias se realiza para obtener una relación entre los parámetros físicos y los componentes de los modelos circuitales propuestos para cada configuración de antena microstrip. Utilizando la teoría expuesta en el documento y el estudio realizado se comprueba que es posible facilitar y realizar modificaciones en el diseño de antenas microstrip mediante los modelos circuitales propuestos.
The goal of this project is to facilitate the design and modification of microstrip antennas using circuit models. The document presents together the theory of various configurations of microstrip antennas scattered in various documents and relevant equations for the analysis of the phenomenon that occur in each antenna model in order to realize a detailed study of the trends of the components of each configuration. The study of the trends is made to obtain a relationship between the physical parameters and components of the proposed circuit models for each microstrip antenna configuration. Using the exposed theory in the document and the realized study it is proved that it is possible to facilitate and make changes in the design of microstrip antennas using the proposed circuit models.
2013-06
621.3 - Enginyeria elèctrica. Electrotècnia. Telecomunicacions
Antenes microstrip
Antenes (Electrònica) -- Disseny i construcció
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
148 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC_GerardMateoLopez.pdf 3.768 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters