Construction and performance of network codes
Curto Díaz, Joaquim
Vázquez Castro, María Ángeles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 89 p.
Resum: El principal objectiu d'aquest treball és implementar i exposar una descripció teòrica per a diferents esquemes de Physical Layer Network Coding. Utilitzant un esquema bàsic com a punt de partida, el projecte presenta la construcció i l'anàlisis de diferents esquemes de comunicació on la complexitat va augmentant a mesura que anem avançant en el projecte. El treball està estructurat en diferents parts: primer, es presenta una introducció a Physical Layer Network Coding i a Lattice Network Codes. A continuació, s'introdueixen les eines matemàtiques necessàries per entendre el CF System. Després, s'analitza i implementa el primer esquema bàsic. A partir del qual, implementem una versió vectorial del CF System i una versió codificada amb un Hamming q-ari. Finalment, s'estudien i implementen diferents estratègies per millorar la matriu de coeficients A.
Resum: El principal objetivo de este trabajo es implementar y exponer una descripción teórica para diferentes esquemas de Physical Layer Network Coding. Utilizando un esquema básico como punto de partida, el proyecto presenta la construcción y el análisis de distintos sistemas de comunicaciones donde la complejidad va aumentando a medida que avanzamos en el proyecto. El proyecto está estructurado en diferentes partes: primero, se presenta una introducción a Physical Layer Network Coding y a Lattice Network Codes. A continuación, se introducen las herramientas matemáticas necesarias para entender el CF system. Lo siguiente es analizar y implementar el primer esquema básico . A partir del cual, implementamos una versión vectorial del CF system y una versión codificada con un Hamming q-ario. Finalmente, se estudian y implementan diferentes estrategias para mejorar la matriz de coeficientes A.
Resum: The main goal of this work is to implement and provide a theoretical description for different Physical Layer Network Coding schemes. Using a basic scheme as starting point, the project presents the construction and performance of different communication systems with increasing complexity. The project is structured in different parts: first, an introduction to Physical Layer Network Coding and Lattice Network Codes is done. Next, the mathematical tools needed to understand the CF System are presented. Further, the first basic scheme is analysed and implemented. The next step consists on implementing a vectorial CF System and a coded q-ary Hamming version of the System. Finally, different approaches to improve the matrix coefficient A are studied and implemented.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [4313797]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria de Telecomunicació
Document: Treball final de grau
Matèria: Xarxes d'àrea local sense fils (Xarxes d'ordinadors)



Projecte
89 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-07-04, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir