Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/233494

Agenda deportiva
Ruiz Burgos, Julián
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Roca i Marvà, Francesc Xavier
Aquesta memòria recull el procés seguit per al desenvolupament i implementació d’una aplicació Software. Aquest procés s’inicia amb la presentació del tema, estat de l’art i planificació temporal per continuar amb l’anàlisi de requeriments de l’aplicació —identificació dels interessats, entitats existents i les relacions d’aquestes...— el disseny de la mateixa —mètode de desenvolupament emprat, arquitectura...— la implementació de l’aplicació i les proves corresponents. Finalment la memòria es completa amb les conclusions i vies de continuació així com la bibliografia i annexos complementaris.
Esta memoria recoge el proceso seguido para el desarrollo e implementación de una aplicación Software. Este proceso se inicia con la presentación del tema, estado del arte y planificación temporal para continuar con el análisis de requerimientos de la apliación — identificación de los interesados, entidades existentes y sus relaciones…— el diseño de la misma —método de desarrollo, arquitectura…— la implementación de la aplicación y las pruebas correspondientes. Finalmente la memoria se completa con las conclusiones y las vías de continuación así como la bibliografía y anexos complementarios.
This report joins the several stages that make up the process followed to develop and implement a Software application. This process starts with the presentation of the project’s subject, the state of the art and its planning; to continue with the requirements analysis —stakeholder identification, existent entities and their relationships…—, the design of the application —development method used, architecture…—, the implementation and the application testing. Finally the report is completed with the conclusions and future development paths, the bibliography and complementary annexes.
Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
09-2013
004 - Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Esports -- Programaris
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
135 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_JulianRuizBurgos_presentacio.pdf 2.207 MB PDF Presentació
PFC_JulianRuizBurgos.pdf 4.493 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem