To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/8756

Experimental Results and Evaluation of SmartBox Stimulation Device in a P2P E-learning System
Arnedo Moreno, Joan; Xhafa, Fatos; Matsuo, Keita; Barolli, Leonard
In this paper, we present the experimental results and evaluation of the SmartBox stimulation device in P2P e-learning system which is based on JXTA-Overlay. We also show the design and implementation of the SmartBox environment that is used for stimulating the learners motivation to increase the learning efficiency. The SmartBox is integrated with our P2P system as a useful tool for monitoring and controlling learners¿ activity. We found by experimental results that the SmartBox is an effective way to increase the learner¿s concentration. We also investigated the relation between learner¿s body movement, concentration, and amount of study. From the experimental results, we conclude that the use of SmartBox is an effective way to stimulate the learners in order to continue studying while maintaining the concentration.
En aquest article es presenten els resultats experimentals i l'avaluació del dispositiu d'estimulació SmartBox en un sistema d'aprenentatge en línia P2P que es basa en la superposició de JXTA. També es mostra el disseny i implementació de l'ambient de l'SmartBox que s'utilitza per a estimular la motivació dels estudiants per augmentar l'eficiència en l'aprenentatge. L'SmartBox s'integra amb el nostre sistema de P2P com una eina útil per al monitoratge i per controlar l'activitat dels alumnes. Pels resultats experimentals trobem que l'SmartBox és una forma efectiva d'augmentar la concentració de l'alumne. També es va investigar la relació entre el moviment del cos de l'alumne, la concentració i la quantitat d'estudis. Dels resultats experimentals es conclou que l'ús de l'SmartBox és una manera efectiva d'estimular els estudiants per tal que continuïn els seus estudis mentre es manté la seva concentració.
En este artículo se presentan los resultados experimentales y la evaluación del dispositivo de estimulación SmartBox en un sistema de aprendizaje en línea P2P que se basa en la superposición de JXTA. También se muestra el diseño e implementación del ambiente del SmartBox que se utiliza para estimular la motivación de los estudiantes para aumentar la eficiencia en el aprendizaje. El SmartBox se integra con nuestro sistema de P2P como una herramienta útil para la monitorización y para controlar la actividad de los alumnos. Por los resultados experimentales encontramos que la SmartBox es una forma efectiva de aumentar la concentración del alumno. También se investigó la relación entre el movimiento del cuerpo del alumno, la concentración y la cantidad de estudios. De los resultados experimentales se concluye que el uso del SmartBox es una manera efectiva de estimular a los estudiantes para que continúen sus estudios mientras se mantiene su concentración.
2014-05-15
JXTA
Robotics
Robótica
JXTA
JXTA
Robòtica
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Part of book or chapter of book
IEEE Press
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Arnedo Moreno, Joan; Matsuo, Keita; Barolli, Leonard; Xhafa, Fatos
Xhafa, Fatos; Arnedo Moreno, Joan; Barolli, Leonard; Matsuo, Keita; Spaho, Evjola; Ogata, Yuichi
Arnedo Moreno, Joan; Barolli, Leonard; Matsuo, Keita; Xhafa, Fatos
Arnedo Moreno, Joan; Matsuo, Keita; Xhafa, Fatos; Barolli, Leonard
Arnedo Moreno Matsuo, Joan; Barolli, Leonard; Xhafa, Fatos; Matsuo, Keita
 

Coordination

 

Supporters