To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/30626

Treball Final de Grau en Informació i Documentació a la UOC: Oportunitats per a la millor inserció laboral
López Borrull, Alexandre; Cobarsí Morales, Josep
El Treball Final de Grau, com a punt final de l¿itinerari acadèmic dels Graus definitsformalment com a generalistes, pot esdevenir, amb les innovacions i concrecions que es presenten, una oportunitat per a un estudiant d¿estar més capacitat per a poder inserir-se en un competitiu mercat laboral, així com l¿inici de la gestió de la seva reputació en línia, incloent la presència en repositoris i xarxes socials. Mitjançant la selecció i anàlisi de les competències, es presenta el disseny i les primeres experiències del TFG en el Grau d¿Informació i Documentació de la UOC.
Dissertation as a final project, in the Information and Documentation Degree, can be, withdifferent innovations, an opportunity for students to improve their capabilities in order tocome into the labour market, considering the beginning of their online reputation management. Different strategies, combining presence in repositories and social networks are presented, as well as the design and first experiences in Dissertation in the Information and Documentation Degree in UOC.
El Trabajo Final de Grado, como punto final del itinerario académico de los Grados definidosformalmente como generalistas, puede convertirse, con las innovaciones y concreciones que se presentan, una oportunidad para un estudiante de estar más capacidad para poder insertarse en un competitivo mercado laboral, así como el inicio de la gestión de la su reputación en línea, incluyendo la presencia en repositorios y redes sociales. Mediante la selección y análisis de las competencias, se presenta el diseño y las primeras experiencias del TFG en el Grado de Información y Documentación de la UOC.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Part of book or chapter of book
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Ortoll Espinet, Eva; Canals Parera, Agustí; Garcia Alsina, Montserrat; Cobarsí Morales, Josep; López Borrull, Alexandre
Ortoll Espinet, Eva; Cobarsí Morales, Josep; Garcia Alsina, Montserrat; Canals Parera, Agustí; López Borrull, Alexandre
Cobarsí Morales, Josep; Sanz Martos, Sandra; López Borrull, Alexandre; Lamolla Kristiansen, Laura
López Borrull, Alexandre; Cobarsí Morales, Josep; Garcia Alsina, Montserrat; Ortoll Espinet, Eva
López Borrull, Alexandre; Sanz Martos, Sandra; Ortoll Espinet, Eva; Cobarsí Morales, Josep
 

Coordination

 

Supporters