Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/17041

La pressió social i el català a Europa
Strubell Trueta, Miquel
El treball parteix d'una afirmació: la pressió social (exercida de vegades per una persona influent, de vegades per milers) pot facilitar canvis en el règim lingüístic de la Unió Europea (o, més ben dit, en el de les institucions de la Unió) o, si més no, en elements de la seva política lingüística. Al llarg d'aquest treball hom justificarà aquesta afirmació amb una sèrie d'exemples, en què la pressió popular ha volgut deixar clar, davant d'Europa, la importància que donem a la llengua catalana.
El trabajo parte de una afirmación: la presión social-ejercida a veces por una persona influyente, a veces por miles-puede facilitar cambios en el régimen lingüístico de la Unión Europea (o, mejor dicho, en el de las instituciones de la unión) o, al menos, en elementos de su política lingüística. A lo largo de este trabajo se justificará esta afirmación con una serie de ejemplos, en los que la presión popular ha querido dejar claro, ante Europa, la importancia que damos a la lengua catalana.
This research stars with an affirmation: the social pressure practised by an influent persona, sometimes thousand, can produce changes in the linguistic system of the European Union or, at least, in elements of its linguistic policy.
Europa
Catalan
llengua catalana
UE
català
Europe
EU
Europa
catalán
UE
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article
Revista de Llengua i Dret
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a