Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/227346

Fructose induces synthesis and reduces oxidation of liver fatty acids through ChREBP activation
Rebollo de Grado, Alba; Baenaa, M.; Roglans i Ribas, Núria; Alegret i Jordà, Marta; Laguna Egea, Juan Carlos
27-03-2014
Fructosa
Malalties del fetge
Àcids grassos
Fructose
Liver diseases
Fatty acids
(c) Fundación Teófilo Hernando / Sociedad Española de Farmacología, 2012
Article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Sociedad Española de Farmacología
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Rebollo de Grado, Alba; Baenaa, M.; Roglans i Ribas, Núria; Alegret i Jordà, Marta; Laguna Egea, Juan Carlos
Rebollo de Grado, Alba; Roglans i Ribas, Núria; Baena, M.; Padrosa, Anna; Sánchez Peñarroya, Rosa M.; Merlos Roca, Manuel; Alegret i Jordà, Marta; Laguna Egea, Juan Carlos
Rebollo de Grado, Alba; Baena Muñoz, Miguel; Roglans i Ribas, Núria; Alegret i Jordà, Marta; Laguna Egea, Juan Carlos
Rebollo de Grado, Alba; Baena Muñoz, Miguel; Roglans i Ribas, Núria; Alegret i Jordà, Marta; Laguna Egea, Juan Carlos
Rebollo de Grado, Alba; Roglans i Ribas, Núria; Baena Muñoz, Miguel; Padrosa, Anna; Sánchez Peñarroya, Rosa M.; Merlos Roca, Manuel; Alegret i Jordà, Marta; Laguna Egea, Juan Carlos