Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/226975

Notes sobre la presència d'algunes produccions locals i importades de vernís roig en la Tàrraco Julioclàudia
López Vilar, Jordi; Mesas Torronteras, Imma; Otiña Hermoso, Pedro
Amb aquest treball volem contribuir al coneixement de la dinàmica comercial de la Tàrraco del segle i dC. Es presenta una possible producció local documentada d’una manera abundant en el jaciment de la plaça de la Font de Tarragona. També presentem com a novetat un petit conjunt de ceràmiques procedents de la zona de Nàpols i Narbona. Per últim, destacar algunes imitacions de TSI d’origen indeterminat.
The aim of this study is to contribute to the knowledge of the commercial dynamics of Tarraco in the 1st century BC. We present a possible local production that is well documented in a deposit located in the Plaça de la Font (Tarragona), as well as a small collection of pottery from the areas of Neapolis and Narbo found in the same deposit. To finish, we point out some imitations of Italic TS from an undetermined origin.
2007
90 - Arqueologia. Prehistòria
Ceràmica antiga -- Catalunya
Ceràmica romana -- Catalunya
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
17 p.
info:eu-repo/semantics/bookPart
Institut Català d'Arqueologia Clàssica
Documenta (Institut Català d'Arqueologia Clàssica);6
         

Full text files in this document

Files Size Format
icac_art_517.pdf 258.5 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters