To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/21931

Selecting the best taste: a group decision-making application to chocolates design
Agell Jané, Núria; Sánchez Hernández, Germán; Sánchez Soler, Monica; Ruiz Vegas, Francisco Javier
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtica Aplicada II; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial; Universitat Politècnica de Catalunya. GREC - Grup de Recerca en Enginyeria del Coneixement
Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Estadística matemàtica::Mètodes estadístics
Probabilities
Multi-criteria group decision making
Consensus and decision making under uncertainty
Aggregation in consensus
Probabilitats
60A Foundations of probability theory
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Agell Jané, Núria; Sánchez Hernández, Germán; Sánchez Soler, Monica; Ruiz Vegas, Francisco Javier
Agell Jané, Núria; Sánchez Soler, Monica; Prats Duaygues, Francesc; Ruiz Vegas, Francisco Javier
Ghaderi, Mohammad; Ruiz Vegas, Francisco Javier; Agell Jané, Núria
Ruiz Vegas, Francisco Javier; Raya Giner, Cristóbal; Samà Monsonís, Albert; Agell Jané, Núria
Ruiz Vegas, Francisco Javier; Agell Jané, Núria; Angulo Bahón, Cecilio
 

Coordination

 

Supporters