To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/51004

Fructose induces synthesis and reduces oxidation of liver fatty acids through ChREBP activation
Rebollo de Grado, Alba; Baena Muñoz, Miguel; Roglans i Ribas, Núria; Alegret i Jordà, Marta; Laguna Egea, Juan Carlos
Universitat de Barcelona
-Fructosa
-Malalties del fetge
-Àcids grassos
-Fructose
-Liver diseases
-Fatty acids
(c) Fundación Teófilo Hernando / Sociedad Española de Farmacología, 2012
Article
Article - Published version
Sociedad Española de Farmacología
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Rebollo de Grado, Alba; Roglans i Ribas, Núria; Baena Muñoz, Miguel; Sánchez Peñarroya, Rosa M.; Merlos Roca, Manuel; Alegret i Jordà, Marta; Laguna Egea, Juan Carlos
Rebollo de Grado, Alba; Roglans i Ribas, Núria; Baena Muñoz, Miguel; Padrosa, Anna; Sánchez Peñarroya, Rosa M.; Merlos Roca, Manuel; Alegret i Jordà, Marta; Laguna Egea, Juan Carlos
Baena Muñoz, Miguel; Sangüesa Puigventós, Gemma; Hutter, Natalia; Sánchez Peñarroya, Rosa M.; Laguna Egea, Juan Carlos; Alegret i Jordà, Marta; Roglans i Ribas, Núria
Vilà Prats, Laia; Roglans i Ribas, Núria; Baena Muñoz, Miguel; Barroso Fernández, Emma; Alegret i Jordà, Marta; Merlos Roca, Manuel; Laguna Egea, Juan Carlos
Hutter, Natalia; Baena Muñoz, Miguel; Sangüesa Puigventós, Gemma; Dávalos, Albert; Latasa, María Jesús; Escolà i Gil, Joan Carles; Sánchez Peñarroya, Rosa M.; Roglans i Ribas, Núria; Alegret i Jordà, Marta; Laguna Egea, Juan Carlos
 

Coordination

 

Supporters