To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/20820

Sobirania alimentària, gastronomia i alimentació a Catalunya, un model sostenible?
Robert Aragay, Marc
Universitat Politècnica de Catalunya. Institut Universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat; Gil Roig, José María; Rivera Ferre, Marta
Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Desenvolupament humà
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Agricultura sostenible
Food supply -- Catalonia
Food industry and trade -- Catalonia
Food security -- Catalonia
Sobirania Alimentària
Consum
Catalunya
Alimentació
Producció
Cuina
Aliments -- Abastament -- Catalunya
Aliments -- Indústria i comerç -- Catalunya
Seguretat alimentària -- Catalunya
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters