To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/20796
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Martínez Farré, Francesc Xavier |
dc.contributor | Jiménez de Ridder, Patrícia |
dc.contributor.author | Romero Gallardo, Jorge |
dc.date | 2013-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/20796 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Agricultura sostenible |
dc.subject | Urtica urens |
dc.subject | extractes vegetals |
dc.subject | fertilització orgànica |
dc.subject | maceració aeròbica |
dc.subject | composició química |
dc.subject | anàlisi microbiològic |
dc.subject | Ortigues |
dc.title | Elaboració i caracterització d'un adob orgànic amb base de Ortiga (Urtica dioica/U. urens) i avaluació dels seus efectes en el creixement de planter de tomatera (Lycopersicum lycopersicum) |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |