Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/223978

Problemas de los embutidos crudos curados
Arnau, J. (Jacint)
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2011
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Embotits -- Control de qualitat
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
23 p.
Article
info:eu-repo/semantics/updatedVersion
Estrategias Alimentarias
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
Arnau_2011 Problemas de los embutidos.pdf 1.901 MB PDF

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Marcos Muntal, Begonya; Gou i Botó, Pere; Serra Dalmau, Xavier; Guàrdia, Maria Dolors (Guàrdia Gasull); Zhen, Z. Y.; Hortós i Bahí, Maria; Mach Casellas, Núria; te Pas, M. F. W.; Keuning, E.; Kruijt, L.; Font i Furnols, Maria; Arnau, J. (Jacint)
Marcos Muntal, Begonya; Gou i Botó, Pere; Guàrdia, Maria Dolors (Guàrdia Gasull); Hortós i Bahí, Maria; Colleo, M.; Mach Casellas, Núria; te Pass, M. F. W.; Keuning, E.; Kruijt, L.; Tibau i Font, Joan; Gispert Martinell, Marina; Arnau, J. (Jacint)