To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10256/8894
dc.contributor | Prats Planagumà, Lluís |
---|---|
dc.contributor | Universitat de Girona. Facultat de Turisme |
dc.contributor.author | Pagès May, Laia |
dc.date | 2013-09 |
dc.date.accessioned | 2014-02-14T23:21:05Z |
dc.date.available | 2014-02-14T23:21:05Z |
dc.date.issued | 2014-02-14T23:21:05Z |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10256/8894 |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | Turisme |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Turisme -- Catalunya -- Alt Empordà |
dc.subject | Tourism -- Catalonia -- Alt Empordà |
dc.subject | Supressió de barreres arquitectòniques |
dc.subject | Barrier-free design |
dc.title | Turisme accessible: viabilitat de la creació d'un producte d'enoturisme accessible a l'Alt Empordà |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |