To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/20753

Estudi de viabilitat d'un finca agroecològica a la comarca d'Osona
Suriñach Carandell, Armand
Vila Pascual, Andreu
La Baga is a property that was managed during generations as a conventional farm, focused in animals feeding. The focal point of the project shows the design of an organic farm, economic, sociologic and environmental viable; everything required to be able to live with the exploitation farming resources. In order to achieve the project objective, the plan involves and exploitation based on the polyculture crops; associating extensive horticulture crops with wooden crops, and intensive horticulture with fruit tree crops.
La finca de La Baga ha estat gestionada durant generacions amb un sistema d'explotació convencional i amb una producció destinada a l'alimentació animal. Amb la intenció de viure dels beneficis obtinguts únicament amb la gestió de la finca i de canviar el sistema d'explotació, el següent projecte proposa un disseny d'una finca ecològica, viable econòmica, sociològica i ambientalment. Amb la fi d'assolir aquest objectiu el projecte proposa una finca basada en el policultiu associat. Cultius hortícoles extensius juntament amb cultius silvícoles, i cultius hortícoles intensius juntament amb fruiters.
La finca de La Baga se ha gestionado durante generaciones con un sistema de explotación convencional y con una producción destinada a la alimentación animal. Con la intención de poder vivir únicamente de los beneficios obtenidos de la gestión de dicha finca, y de cambiar el sistema de explotación, el siguiente proyecto propone un diseño de una finca agroecológica, viable económica, sociológica y ambientalmente. Con el fin de alcanzar este objetivo el proyecto propone una finca basada en el policultivo asociado. Cultivos hortícolas extensivos junto a cultivos silvícolas, y cultivos hortícolas intensivos junto con árboles frutales.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Agricultura sostenible
Agricultural ecology
Agricultura ecològica
Sistema agroforestal
Agroecologia
Planificació de la producció
Agricultura ecològica -- Catalunya
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters