Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/223232

Assessing the impact of high-pressure processing on selected physical and biochemical attributes of white cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata alba)
Alvarez-Jubete, Laura; Valverde, Juan; Patras, Ankit; Mullen, Anne Maria; Marcos Muntal, Begonya
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2014
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Altes pressions (Tecnologia)
Aliments -- Indústria i comerç
Col
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
32 p.
Artículo
Artículo
Springer
doi:10.1007/s11947-013-1060-5
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Alvarez-Jubete 2014.pdf 468.3 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Clariana Orduña, Maria; Valverde, Juan; Wijngaard, Hilde; Mullen, Anne Maria; Marcos Muntal, Begonya
Marcos Muntal, Begonya; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Garriga Turón, Margarita; Monfort i Bolivar, Josep M.
 

Coordinación

 

Patrocinio