Rehabilitación del Parque Recreativo Cariari : propuesta de actividades de educación ambiental
Expósito Moreno, Eric
Galindo Terzán, Enric
Giménez San Andrés, Gerard
Boada, Martí, 1949-, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2013
Descripció: 174 p.
Resum: El proyecto de rehabilitación del "Parque Recreativo Cariari" se enmarca en el proyecto más amplio "Proyecto Limón Ciudad Puerto". Se ubica en la zona más desfavorecida de Costa Rica, a nivel social y de infraestructuras. Nuestra labor en el proyecto de rehabilitación, se centra en la preparación de la propuesta de actividades de educación ambiental, aprovechando los recursos biológicos y geológicos del parque, así como las infraestructuras que incluirá una vez rehabilitado.
Resum: El projecte de rehabilitació del "Parque Recreativo Cariari" s'emmarca en el projecte més ampli "Proyecto Limón Ciudad Puerto". S'ubica a la zona més desfavorida de Costa Rica, a nivell social i d'infraestructures. La nostra labor en el projecte de rehabilitació, es centra en la preparació de la proposta d'activitats d'educació ambiental, aprofitant els recursos biològics i geològics del parc, així com les infraestructures que inclourà un cop rehabilitat.
Resum: The rehabilitation task of " Parque recreativo Cariari" is directly related with a wider project called "Proyecto Limon Ciudad Puerto". Is located in the most disadvantaged regions of Costa Rica, in social and infrastructure aspects. Our job is focus in the elaboration of activities and environmental education proposals, taking advantages of the biological and geological sources and the infrastructure that will be included in the park.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Col·lecció: Facultat de Ciències. Projectes i treballs de final de carrera. Ciències ambientals
Document: Treball final de grau
Matèria: Ecologia ; Restauració ; Limón (Costa Rica)



Agraïments
1 p, 34.8 KB

Annex 01
5 p, 2.4 MB

Annex 02
9 p, 2.5 MB

Resum
2 p, 48.2 KB

Projecte
174 p, 4.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències. TFM

 Registre creat el 2014-02-12, darrera modificació el 2022-08-10



   Favorit i Compartir