Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/29921

Construcció i explotació d'un magatzem de dades per a l'anàlisi d'informació sobre trànsit rodat de vehicles
Álvarez Pitarque, Jordi
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest document defineix la construcció i explotació d'un magatzem de dades per a la Fundació d'Estudis per a la Conducció Responsable. L'objectiu del projecte és homogeneïtzar la informació que rep la fundació, des de diverses fonts i en diferents formats, consolidar-la en un únic magatzem de dades i habilitar eines que facilitin la seva explotació i anàlisi. La consecució d'aquestes fites és determinant perquè la direcció conegui l'evolució del trànsit rodat de vehicles a Catalunya i minimitzi el riscos en cas de qualsevol presa de decisions.
This document explains the construction and operation of a data warehouse for the Fundació d'Estudis per a la Conducció Responsable.The project aim is to standardize the information received by the Foundation from different sources and formats, consolidate them into a single data store, and provide tools to accommodate their use and analysis. The achievement of these actions is crucial to know the evolution of vehicle traffic in Catalonia, and minimize risk in the event of any decision-making of the Foundation's Chairman.
Este documento define la construcción y explotación de un almacén de datos para la Fundació d'Estudis per a la Conducció Responsable. El objetivo del proyecto es homogeneizar la información que recibe la fundación, desde diversas fuentes y en diferentes formatos, consolidarla en un único almacén de datos y habilitar herramientas que faciliten su explotación y análisis. La consecución de estas acciones es determinante para que la dirección conozca la evolución del tráfico rodado de vehículos en Catalunya y minimice los riesgos en caso de cualquier toma de decisiones.
01-02-2014
magatzem de dades
data warehouse
ETL
ETL
business intelligence
business intelligence
almacén de datos
ETL
business intelligence
Data warehousing -- TFC
Gestor de dades -- TFC
Gestor de datos -- TFC
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem