dc.contributor |
Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials |
dc.contributor |
Prats Salmurri, Federico, |
dc.contributor.author |
Lafuente Torres, Cristina |
dc.date.accessioned |
2014-01-21T13:01:12Z |
dc.date.available |
2014-01-21T13:01:12Z |
dc.date.created |
2013-09 |
dc.date.issued |
2014-01-21 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/222309 |
dc.format.extent |
96 p. |
dc.language.iso |
spa |
dc.rights |
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.source |
RECERCAT (Dipòsit de la Recerca de Catalunya) |
dc.subject.other |
Projecte d'empresa |
dc.subject.other |
Estudis de viabilitat |
dc.subject.other |
Planificació empresarial |
dc.subject.other |
Finançament de l'empresa |
dc.subject.other |
Restaurants |
dc.subject.other |
Barcelona (Catalunya) |
dc.subject.other |
Marketing |
dc.title |
Proyecto de apertura de un restaurante turístico en Barcelona |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.subject.udc |
65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses |
dc.embargo.terms |
cap |
dc.description.abstract |
Aquest treball de Final de Carrera pretén desenvolupar un Pla de Viabilitat per tal de reduir el risc en la inversió de un nou restaurant a Barcelona.
A partir de certes dades i hipòtesis coherents, s’ha elaborat un complet pla de negocis que envolta totes les variables que poden influir en el fracàs o èxit del nou negoci. Els punts més rellevants del treball son l’estudi de mercat, el pla de marketing y el pla financer. A més es parla d’altres punts també rellevants com son els requeriments legals necessaris per tal d’iniciar la activitat o l’influencia que te el personal en el client final entre d’altres. |